Beach Volleybal
Frisbee

Aan het strand

Zie de sporen die elke voetstap achterlaat in het zand, verwaaid door de wind die u voelt in het gezicht. Op de achtergrond het ruisen van de wind en het breken van de branding. Aan het strand is het elke dag anders.
Het stoeien met de elementen zand en wind wordt gaandeweg "spelen met". Ervaar daarom de uitdaging die in onze strandactiviteiten zit! Wedden dat het een kick geeft?

Strandsporten

Wilt u heerlijk op het strand een stevige teamcompetitie spelen? Dan zijn bijvoorbeeld beachvolleybal, -voetbal of -handbal en ultimate frisbee perfecte spelen. Het mulle zand maken de verschillende sporten net even zwaarder! Wint de conditie, de techniek of de tactiek het?
Wilt u minder fysieke spelen, dan zijn strandgolf, discgolf en jeu-de-boules prima te beoefenen.

Vliegeren

Waar kunt u beter de kracht van de wind en de sensatie van het vliegeren ervaren dan aan het strand van Texel? Door het gebruik van bestuurbare vliegers in verschillende maten kan iedereen deze uitdaging aan. Stuur de vlieger van links naar rechts, hoog en laag. Voelt u de kracht in de powerzone?

(Strand)golf

De prachtige Texelse golfbaan is een uitdaging op zich. Onder leiding van een "Pro" ervaart u dat het niet moeilijk is de bal over de juiste afstand in de goede richting op de driving-range te slaan. En daarna natuurlijk naar de Par-3 oefenbaan.
Wilt u een nieuwe uitdaging aangaan? Speel dan strandgolf!
Na flink wat ballen inslaan gaat u in groepjes op pad om de op het strand uitgezette holes te spelen.
Wie heeft uiteindelijk de minste slagen op de scorekaart?